Biografie & Missie
In Tilburg ben ik geboren en getogen. Mijn studie aan de HEAO in Groningen heb ik in 1988 afgerond. Na twee jaar in Apeldoorn gewerkt te hebben, ben ik in Nijmegen terecht gekomen en daar woon/werk ik sinds 1990.

In de eerste Nijmeegse jaren  heb ik  in het bedrijfsleven gewerkt. Als organisatie-en personeelsadviseur was ik betrokken bij veel verschillende bedrijven. Daar leerde ik al snel dat je bij problemen het beste met elkaar in gesprek kunt gaan. 

Vanaf 2001 ben ik fulltime commissie en bestuurswerk gaan doen voor verschillende sportverenigingen. 
Ruim vier jaar, tot juli 2014, was ik voorzitter van het bestuur van hockeyclub NMHC Nijmegen, een van de grootste sport- verenigingen in het noorden en oosten van Nederland. Met ruim 1800 leden was ik eindverantwoordelijk voor de hele vereniging.  Zowel intern: het reilen en zeilen van de vereniging, als met  externe partijen. Nog steeds ben ik betrokken bij deze vereniging middels een aantal commissies.


In 2016  ben ik opgeleid  tot  mediator. Ik sta geregistreerd bij de Mediatiors federatie Nederland en ben werkzaam in de regio Nijmegen.

Door mijn praktijkervaring en ervaring in zowel het bedrijfsleven als het verenigingsleven ben ik goed in het bij elkaar brengen van mensen. Ik ben in staat om anderen naar elkaar te laten luisteren, te activeren, te enthousiasmeren maar ook om overzicht te houden. Luisteren, samenvatten, doorvragen, verbinden, helpen zoeken naar een oplossing, projectmatig werken, efficiënt en doelgericht werken, gaat mij goed af en vind ik leuk.

Mijn missie is om iets bij te dragen aan de maatschappij. Mensen weer in gesprek te brengen met elkaar. Mensen die  even niet meer samen kunnen praten, werken of niet meer samen kunnen leven. In gesprek brengen, zodat zij verder kunnen met hun leven, hun werk en hun toekomst.
“Ik ben in staat om anderen naar elkaar te laten luisteren, te activeren, te enthousiasmeren maar ook om overzicht te houden.”